Imbracamintea Parkour

» , , , ,

Parkour, spre deosebire de alte sporturi, nu necesita achizitionarea unui echipament scump. Poti practica acest sport cu aproape orice fel de imbracaminte, in schimb ai nevoie de o incaltaminte adecvata, si anume rezistenta.

Incaltamintea

In primul rand cand vrei sa achizitionati o pereche de pantofi sport, trebuie sa tii cont de anumite lucruri. In primul rand acestia trebuie sa fie durabili si comfortabili, iar in al doilea rand trebuie sa fie rezistenti la apa, in cazul in care vremea este nefavorabila.
Comfortabilitatea este un factor cheie, deoarece daca porti o incaltaminte incomoda ar putea sa iti afecteze abilitatea, astfel incat trebuie verificat daca marimea pantofilor este corespunzatoare marimii pe care o porti. Prea mari, sau prea mici ti-ar putea predispune la alunecare, ducand la un prejudiciu.

Imbracamintea parkour

Ceea ce porti cand practici parkour depinde de tine insuti. Unii practicanti folosesc unele echipamente de protectie, insa aceasta depinde de fiecare in parte, desi practicarea parkour-ului nu necesita neaparat echipament de protectie.Insa bineinteles daca nu detii anumite lucruri care sa te protejeze si nu te concentrezi te poti si rani.

Related Posts by Categories



  1. 0 commentarii: Responses to “ Imbracamintea Parkour ”

World of Parkour

Parkour - privire de ansamblu:

Parkour este o disciplină fizică inspirată de mişcarea corpului omenesc. Se concentrează pe mişcarea eficientă, neîntreruptă, înainte, peste, pe sub, în jurul şi prin obstacole (atât naturale cât şi artificiale) într-un anume mediu înconjurător.

O astfel de mişcare poate apărea sub formă de fugă, sărituri, căţărări şi tehnici mai complexe. Scopul parkour-ului este ca practicantul să-şi adapteze mişcarea la orice obstacol din calea sa.

Unii oameni găsesc multe similarităţi între parkour şi cascadoriile şi tehnicile celebrului actor şi practicant de arte marţiale Jackie Chan. Totuşi, alţii privesc parkour-ul ca pe o artă asemănătoare dansului: o formă de a materializa mişcarea corpului omenesc în cea mai frumoasă formă a sa.

Parkour este adesea legat de ideea de libertate, în forma abilităţii de a depăşi aspecte din preajma ta care tind să telimiteze, de exemplu balustrade, grilaje, rampe, scări sau pereţi, cuprizând libertatea la un nivel non-fizic deasemenea.Acest parkour este considerat de uni indivizi ca un sport insa este o arta a vietii de zi cu zi care reiese doar prin faptul ca nu exista competie pentru ca fiecare traceur are stilul sau!
Loading